Beveiligingseisen opgeschroefd | Moderne werkplek | goedkoop migreren
Click here if you are having trouble viewing this message.
Delta-N
Modern Business Update,


Delta-N, Connecting the Cloud
                   
In deze nieuwsbrief


Beveiligingseisen Office 365 opgeschroefd
Controleer of uw ICT infrastructuur hierop voorbereid is
                 
Om de hoogst mogelijke beveiliging te bieden, kiest Microsoft ervoor om vanaf 31 oktober 2018 op Office 365 alleen nog toegang te verlenen voor verbindingen die zijn beveiligd met TLS versie 1.2. Huidige analyses van verbindingen naar Microsoft Online services geven aan dat de meeste applicaties al gebruik maken van TLS 1.2. Desondanks is ons advies om te controleren of uw huidige infrastructuur geschikt is voor de komende wijziging.

Lees verder >>


Moderne werkplek voor zorgeloos samenwerken
Altijd, overal en op ieder device toegang tot gegevens en applicaties
                  
Moderne technologie maakt het mogelijk gebruikers altijd en overal veilig en eenvoudig toegang te geven tot hun applicaties en bijbehorende gegevens, zodat ze onbelemmerd (samen) kunnen werken. Maar hoe ver is uw organisatie al? Donderdag 5 juli organiseren wij een webinar waarin we ingaan op de mogelijkheden van de moderne werkplek en de stappen die u kunt zetten om er te komen.
      
Lees verder >>Goedkoop en simpel naar SharePoint migreren
Eenvoudig bestanden meenemen naar SharePoint Online

Indien u de overstap maakt naar Office 365 wilt u in de meeste gevallen documenten en andere gegevens meenemen. Er zijn diverse tools beschikbaar om uw gegevens naar de nieuwe Cloud-omgeving te migreren, waaronder de SharePoint Migration Tool. Dit is een gratis tool waarmee u eenvoudig bestanden naar SharePoint Online of OneDrive for Business kunt migreren. Dit kan vanuit een fileshare of on- premises SharePoint Server 2013 omgeving.
 
Lees verder >>

Microsofts antwoord op ransomware
Wat kun je doen om jouw organisatie te beschermen?

Onlangs werd de wereld weer opgeschrikt door een gecoördineerde cyberaanval met de ransomware ‘WannaCry’. De schaalgrootte waarop deze aanval plaatsvond was ongeëvenaard. Wat je kunt doen om jouw organisatie te beschermen tegen dergelijke incidenten?

Lees verder >> 

Terugblik op geslaagde editie Experts Live
Ruim 60 sessies en meer dan 1000 enthousiaste bezoekers

​Experts Live is het grootste Microsoft Community Event in de Benelux en een ideale gelegenheid om je in één dag volledig te laten bijpraten over de laatste Microsoft technologieën. Vanuit Delta-N waren we aanwezig met een stand en hebben we een presentatie verzorgd over digitaal samenwerken met Microsoft Teams. Lees verder voor een terugblik en de slides van onze presentatie.

Lees verder >>


De belangrijkste ontwikkelingen in Office 365
Bekijk de video en u bent in 20 minuten weer op de hoogte
                
Omdat de ontwikkelingen rond Office 365 razendsnel gaan, verzorgen we regelmatig een update in de vorm van een webinar. Tijdens dit Office 365 Journaal brengen we u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Afgelopen keer zijn we ingegaan op o.a. de volgende onderwerpen: SharePoint updates en de roadmap voor 2018, Goedkoop en simpel migreren met de SharePoint Migration Tool, on-demand rechten in Office 365 met Priviliged Identity Management en vereenvoudigd werkplekbeheer met Windows Autopilot. Bekijk nu de video van de opname.

Lees meer >>

                   
Laan van Waalhaven 450  |  2497 GR Den Haag  |  +31 85 487 52 00 |  info@delta-n.nl  |  www.delta-n.nl 
Volg ons op LinkedIN    Volg ons op Facebook    Volg ons op Twitter    Volg ons op Google Plus       
Click here if you don't wish to receive these messages in the future.